2022.ffwdinsights.com

OVER

Fast Forward Insights: #Talent

Fast Forward Insights #Talent op 2 juni 2022 draait om ‘The War for Talent’. Talent werven, houden, ontwikkelen in de huidige arbeidsmarkt is één van de grote onderwerpen bij alle bedrijven. Nog nooit was de arbeidsmarkt zo krap als op dit moment. Werk verandert, bedrijven veranderen en de skills die nodig zijn in deze tijd veranderen. Ook de technologische omgeving verandert sterk. RPA, Robotisering in het algemeen zorgen er wellicht voor dat de productiviteitsgroei weer omhoog kan gaan na een decennium van afnemende groei.

Ook Corona drukt op de ontwikkelingen. Life & Work Balance staat vaker én hoger op de agenda en ook bedrijven passen werkomgevingen en tijden aan. De commissie Borstlap heeft vorig jaar al een aanzet gegeven tot een meer flexibele arbeidsmarkt, maar is dat voldoende?

Kortom, het is vechten op de markt voor mensen. Vooral goeie mensen. Waar personeel al schaars is, zijn de talenten nog schaarser. Daar worstelen CIO’s en digital leaders ook mee: want hoe behouden zij talenten binnen hun team, maar ook hoe trekken zij nieuwe talenten aan? Vooral binnen de IT-sector wordt namelijk alles uit de kast getrokken om toptalent te lokken en te houden. Waar je vroeger met een vast contract en een leasebak nog de kikkers in de kruiwagen kon houden zit je tegenwoordig te twijfelen of je een vaste masseur naar de thuiswerkplek moet sturen.

20191001-WE-0212
20191001-WE-0203

Fast Forward Insights #Talent gaat over deze uitdagingen. Wetenschappelijke inzichten, datagedreven werven, hoe behoud je als CIO jouw talenten, hoe werf je nieuwe talenten staan in deze speciale editie van Fast Forward Insights centraal. Prachtige sprekers en een keur aan deelnemers vanuit allerlei bedrijven en rollen. Een inzichtvolle middag waar je met én van jouw vakgenoten kunt leren, maar vooral kennis delen: dit wil je niet missen!